3x Originele huwelijksaanzoeken

Een huwelijksaanzoek is een belangrijk moment. Het moet speciaal zijn en bijzonder, voor sommige intiem en andere groots. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, een aanzoek vraagt heel wat voorbereiding. Het is niet alleen het uitzoeken van een ring, maar ook het uitzoeken van het juiste moment voor de optimale verrassing. Wil je geen standaard huwelijksaanzoek, thuis op de bank? Wil je groots uitpakken? Lees dan snel verder en haal inspiratie uit deze vijf bijzondere en originele huwelijksaanzoeken.

Origineel huwelijksaanzoek

Gevonden op Googleplus.com

Tour d’amour

Afgelopen weekend gebeurde er wel iets heel bijzonders; en nee dan bedoel ik niet de start van de Tour de France in Utrecht. Al heeft het er wel mee te maken. Zondag is het Tourparcous niet alleen het podium voor wielrenners maar blijkbaar ook voor geliefden. Net voor de start van de tweede etappe vroeg een man zijn vriendin ten huwelijk. Op het parcours in Leidsche Rijn ging hij op zijn knieën, en zei zij volmondig ja. Zelfs niet wielerfans vinden dit leuk.

Ik ben toch niet gek?!

Houdt jouw geliefde ontzettend van shoppen, en is dan ook het moment dat je hem of haar wilt verrassen? Wie weet is dit originele huwelijksaanzoek dan wat voor jou. Veel vrouwen blijven het liefst uit de buurt van de Media Markt en andere elektronica zaken. Maar juist daar kan je juist op in spelen. Dat deed ook een man eerder dit jaar. Hij vroeg zijn vriendin naar de Media Markt te komen om haar daar te verrassen met een speciaal voor haar gecomponeerd lied. Op alle grote tv-schermen was te zien hoe hij haar ten huwelijk vroeg. Een ander idee is om een ‘flashmob’ te organiseren wanneer jouw geliefde aan het winkelen is. Verrassing gegarandeerd. Doe dit alleen wanneer jouw geliefde het liefste gevraagd wil worden ten overstaan van zoveel mogelijk mensen.

Treasure hunt

Ook populair: de speurtocht. Stuur jouw geliefde met handgeschreven briefjes van locatie naar locatie om te eindigen bij een speciale plek waar jij klaar staat met de ring. Ze zal vast aanvoelen dat er iets speciaals staat te gebeuren, maar dat maakt dit originele huwelijksaanzoek niet minder bijzonder. Stuur jouw geliefde met de handgeschreven briefjes langs bijzondere plekken van jullie relatie, bijvoorbeeld de plek waar jullie elkaar hebben ontmoet, of jullie favoriete restaurant. Succes verzekerd.

Huwelijksaanzoek speurtocht

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }