10 vragen voor bedenkers trouwbeurs Jullie Feestje

Binnenkort vindt er een nieuw evenement plaats. Op Facebook is het al ontzettend populair, reden genoeg om de dames die achter deze nieuwe trouwbeurs staan een paar vragen te stellen. Lees alles over de nieuwe trouwbeurs Jullie Feestje in het interview.

Kunnen jullie jezelf even voorstellen aan onze lezers?

Jazeker! Wij zijn Gerina van Gelder-van Raaij, weddingplanner bij VierJeGeluk en Eline Koemans, weddingplanner bij Feline Wedding & Events. Samen zijn we een super leuk project begonnen, een hele nieuwe beurs. Jullie Feestje, dé droombeurs voor bruidsparen.

Wat vinden jullie het leukst aan werken in de trouwbranche?

Dat ieder bruidspaar uniek is en zijn eigen unieke wensen heeft. Prachtig om te zien als ze dit ook vertalen naar hun dag. Heerlijk om daar als weddingplanners in mee te mogen denken en de dromen van de bruidsparen waar te maken.

Wat is Jullie Feestje en hoe is het initiatief ontstaan?

Jullie Feestje is een trouwbeurs, anders als anders. Het is op een hele toffe locatie, een super mooie schuur. De beurs wordt helemaal mooi gestyld en de allerleukste leveranciers halen alles uit de kast om het beste aan de bezoekers te laten zien. Het initiatief is ontstaan omdat wij merkte dat er behoefte is aan een gezellige en inspirerende trouwbeurs, waar bruidsparen en leveranciers blij van worden!

Locatie-jullie-feestje

Wanneer en waar vindt Jullie Feestje plaats?

Vrijdag 9 oktober van 16.00 uur tot 21.30 uur en 10 oktober 2015 van 10.00 uur tot 17.00 uur. In De Schaapskooi in Ottoland.

Wat kunnen de bezoekers verwachten op deze dagen?

Een trouwbeurs vol gezelligheid, inspiratie en leuke leveranciers. Er is geen standaard catwalk maar een mooi gestylde bruidstuin, waar de bruiden rustig wachten op de bruidegom en ondertussen een kopje thee drinken en een boekje lezen. Zo is er voor de aanstaande bruiden alle tijd om rustig de jurken van dichtbij te bekijken.

Kunnen jullie al verklappen welke leveranciers/partijen aanwezig zullen zijn?

Een heel klein beetje dan 😉 Lach je Lens zal aanwezig zijn met het fotohokje, waar iedere bezoeker gelijk op de foto mag. Gebakkerij staat met de mooiste taarten, Stijlvolle trouwkaarten laat je al het moois op gebied van drukwerk zien, videograaf Heikoop Media ontbreekt natuurlijk ook niet, net als bloemstyliste Gift By Nature. En er zijn er nog veel meer, maar dat zien jullie allemaal op 9 en 10 oktober.

Trouwbeurs-inspiratie-trouwjurken

 Hoe kunnen bezoekers kaartje voor Jullie Feestje bemachtigen?

Via de website www.julliefeestje.nl kan je gemakkelijk tickets bestellen!

Staan er al volgende edities van Jullie Feestje op de planning?

Ze staan nog niet definitief op de planning, natuurlijk proberen we er wel een jaarlijks evenement van te maken.

Hebben jullie nog tips voor toekomstige bruidsparen?

Het klinkt cliché, maar vergeet niet te genieten natuurlijk op de dag zelf maar ook tijdens alle voorbereidingen. Die zijn al een feestje, ze verdienen het om er met volle teugen van te genieten!

 Willen jullie nog iets kwijt?

Jazeker! Op de beurs heb je de mogelijkheid om een boeket te vangen. De gelukkige winnares mag gelijk de paskamer in om een van de mooie jurken van Hengeveld Couture te passen.

Jullie-Feestje-trouwen

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }