Beurs Love&Marriage voor bruiloft inspiratie

Het is alweer een tijdje geleden, maar 1 november was ik aanwezig op de Love&Marriage Beurs in de Brabanthallen in Den Bosch. Ondanks dat de Brabanthallen een enorme hal is, deed de sfeer toch gezellig en knus aan. In het voorste gedeelte van de hal stonden verschillende stands van bedrijven; van trouwkaarten en bruidstaarten tot bruidsjurken en bruiloft styling/decoratie. Bedrijven uit Den Bosch en omgeving waren vertegenwoordigd, maar ook partijen uit de rest van het land, vertelden bezoekers met liefde over wat zij voor hun trouwdag kunnen betekenen.

Beurs: inspiratie en netwerken

Op de beurs heb ik ontzettend veel inspiratie opgedaan. Daarnaast heb ik kennis mogen maken met allerlei leuke professionals uit het vak. Ook heb ik bekenden van andere beurzen weer terug gezien, altijd gezellig. Het hoogte punt van het evenement was toch wel de modeshow. Een echte show was het. Dames in bruidsjurken en heren in pakken flaneerden niet alleen op de catwalk, ze hadden ook een hele choreografie! Er was genoeg te zien. Bekijk onderstaande foto’s eens om een impressie te krijgen van de beurs en wie weet komen we elkaar daar volgend jaar wel tegen!

 Love-and-marriage-beurs

Beurs inspiratie

Pakken inspiratie op beurs

Modeshow beursLove and Marriage Beurs

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }