C’est La Vie Weddings & Events

C’est La Vie Weddings & Events

Yesss! Jullie zijn verloofd. Jij bent vast op een hele leuke en unieke manier ten huwelijk gevraagd! Nu begint het geweldige plannen, regelen en zoeken naar de juiste leveranciers. Een mooie droomlocatie, een stunning trouwjurk en waanzinnige trouwringen, om maar eens een paar toffe opties te noemen. Of denk eens aan het proeven van de lekkerste taart vullingen.

En dan komt het plannen en organiseren. Bedenk voor jezelf welke momenten echt belangrijk zijn. Wat wil je echt heel graag dat er terug komt op deze geweldige dag? Met welk gevoel moeten jouw gasten na een spetterend feest en indrukwekkende dag naar huis gaan? Dit is een belevenis die je de gasten mee wilt geven. De weddingplanner van C’est la Vie Wedding & Events zorgt ervoor dat dé dag eruit ziet zoals jullie willen.

 

Al eens gedacht aan een picture perfect bruiloft? In een stijl die alles zegt over jullie en waar persoonlijke kenmerken terug komen in de details. Een bruiloft die jullie stijl uit ademt. Die juist die droomlocatie tot dé droomlocatie maakt. De kenmerken van C’est la Vie Weddings & Events zijn persoonlijk, uniek en tot in detail.

  • Wij bedoelen dan ook echt persoonlijk. Wij vinden het belangrijk dat jouw bruiloft een dag is die bij jullie persoonlijk past. Waarin jij en jullie gasten kenmerken terug vinden van jullie als bruidspaar.
  • Waarom uniek? Elk bruidspaar is uniek. Daarom geloven wij niet in pakketten en thema’s. Wij gaan samen met jullie kijken welke stijl bij jullie past en hoe wij de door jullie gekozen locatie uniek kunnen maken. Zodat de locatie op deze belangrijke dag ook echt jullie locatie is.
  • Details?? We love details. Daarom zullen wij er voor zorgen dat jullie gasten over de gehele dag door jullie persoonlijkheid en kenmerken terug zien in de (soms hele kleine) details.

Tip: Krijg je nu al stress van al het regelen of wil je juist niet dat jouw gasten op de dag zelf alleen maar aan het rennen zijn en de mooiste momenten missen, ga eens een vrijblijvend gesprek aan met onze professionele ceremoniemeester!

Onze professionele ceremoniemeester draait nergens haar hand voor om. Vind het een uitdaging om er voor te zorgen dat de dag precies verloopt zoals dat jullie in gedachte hebben en wat wij samen hebben vastgelegd in het draaiboek. Ook het draaiboek zal tot in detail uitgewerkt zijn. Daarnaast houdt zij contact met alle leveranciers en zorgt zij ervoor dat ook al jullie gasten volledig van jullie trouwdag kunnen genieten.

Wil je meer weten over onze diensten en wat wij voor jullie kunnen betekenen? Wij staan altijd open voor een vrijblijvend gesprek.

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }