De eerste editie van het Say Yes to the Dress Event in NL!

Afgelopen weekend vond dan eindelijk de eerste editie van het Say Yes tot he Dress Event plaats in Nederland. Heel de trouwbranche, of ja een groot deel hiervan, was uitgetrokken naar het World Fashion Center in Amsterdam om toekomstige bruidsparen te inspireren voor hun trouwdag. Ook LocoMix stond met haar hippe trouwkaarten en huwelijksbedankjes op het Say Yes to the Dress Event! Say Yes to the Dress zegt het al: heel veel jurken! Dus Susan, Laura en ik waren helemaal in ons element en hebben het enorm naar onze zin gehad. Naast het enthousiasmeren van bruidsparen over de producten van LocoMix, hebben we allerlei mooie jurken mogen aanschouwen en we hebben Randy, de presentator van het televisieprogramma, gespot bij de modeshow.

Say Yes to the Dress Event

Op het evenement waren ontzettend veel enthousiaste vrouwen (en mannen) die over een korte of lange tijd gaan trouwen. De meesten kwamen met een groepje vriendinnen of met een zus en/of moeder, maar er waren ook stellen die samen de beurs bezochten. Tenslotte ga je samen trouwen en is het wel zo handig om samen inspiratie op te doen op het gebied van o.a. trouwkaarten en bedankjes.

LocoMix op het SYTTD Event

Bruiloft inspiratie door alle indrukken op de beurs

Alle bezoekers op de beurs konden bij zo’n 45 stands terecht voor onder andere bruidsjurken, bruidslingerie, bruidstaarten, locaties, weddingplanners, trouwringen en andere juwelen en nog veel meer. Ook was er een modeshow met jurken van verschillende bruidswinkels. De bezoekers konden dus veel bruiloft inspiratie opdoen voor hun eigen huwelijksfeest door al deze indrukken. Daar kwam natuurlijk bij dat wij er stonden met onze hippe trouwkaarten en huwelijksbedankjes. Het was een erg leuk en geslaagd weekend. Hopelijk hebben we veel toekomstige bruidsparen kunnen enthousiasmeren over hippe trouwkaarten en originele bedankjes! Mochten jullie ook nog bedankje nodig hebben voor jullie huwelijk en zijn jullie nieuwsgierig geworden naar de bedankjes van LocoMix? Bedankjes bestellen kan op de website van LocoMix. Ook wanneer je alleen nog wilt oriënteren kan je hier terecht.

LocoMix Bedankjes op SYTTD event

Voor meer foto’s van het evenement kijk je op Instagram onder de hashtag #sayyestothedressnl om zelf ook nog even de sfeer te proeven van het afgelopen weekend.

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }