Checklist voor jullie honeymoon suite

Eerst trouwen en daarna op huwelijksreis, of trouwen op je huwelijksreis? Er zijn zo ontzettend veel mogelijkheden. En wat voor reis gaat het worden? Je kan bijvoorbeeld kiezen uit een tropisch eiland of zelfs voor een tentje op Texel. Trouw je in de winter? Dan zal een vakantie naar de zonnige landen goedkoper zijn dan een vakantie in het hoogseizoen.

Checklist voor een luxe romantische suite

Je bent net in je huwelijksbootje gestapt en je wilt ongetwijfeld een sprookjesachtige huwelijksreis hebben die je nooit weer zal vergeten. Wij hebben een kleine checklist voor je gemaakt wat er nou echt in een luxe romantische suite hoort. Zo hopen wij dat jullie een fantastische vakantie en romantische honeymoon tegemoet gaan:

  • Je bent op je welverdiende huwelijksreis en dan wil je natuurlijk wel kunnen genieten van het uitzicht op je balkon. Je moet er dus natuurlijk wel een lekker drankje en andere zoetigheden bij hebben. Want wat is er nou gezelliger dan dat?! Zorg er dus altijd voor dat je een minikoelkastje hebt. Alles wat je daar uit haalt kost wel geld,dus houd daar dus wel rekening mee!
  • Nog een stapje verder gaat een eigen privé zwembad bij je suite. Het is een droom die uitkomt; geen last van andere mensen die in het zwembad hangen, dus je kan lekker je gang gaan en optimaal genieten van je huwelijksreis. En wat natuurlijk ook niet verkeerd is, is personal sauna waarin je volledig kan ontspannen!
  • Heerlijk ontspannen in bad met je man en lekkere ruikende rozenblaadjes. En het is natuurlijk wel leuk om een suite te hebben met een fantastisch uitzicht. Zo kan je in bad zitten en tegelijk ook genieten van een mooi uitzicht! Ook kaarsjes zijn daarbij erg sfeervol. Heb je een balkon bij je suite? Dan kan je heerlijk nog even buiten  zitten en genieten nadat je uit bad bent gekomen. Dat vergeet je nooit meer!

blog honeymoon suite

  • Gezellige accessoires in je suite zijn altijd leuk. Een romantische foto op canvas is bijvoorbeeld een echte sfeermaker. In de meeste suites hangen dan ook mooie en rustgevende foto’s op canvas. Een canvasfoto is immers een van de meest populaire wanddecoraties. Het maakt een suite net iets sfeervoller en bovendien kun je een canvas zelfs buiten vinden. Ze zijn namelijk weerbestendig!
  • Een foto op hout geeft juist weer een heel ander effect en is ook vaak terug te vinden in de luxere bruidssuite. Een foto op hout oogt net wat natuurlijker en past vrijwel overal bij. Bovendien zijn er diverse soorten hout waarop je een foto kan laten afdrukken. Op die manier is het een accessoire die de suite net dat beetje extra kan geven.
  • In films zie je altijd de mooiste bruidssuites en nu is het jouw beurt. Zie je het al voor je? Overal rozenblaadjes kaarsjes, wauw! Wat romantisch!! Vergeet dus niet om zelf rozenblaadjes mee te nemen of beter nog: kies een goed hotel en laat ze dit voor jou  regelen.
  • Wat natuurlijk ook geweldig is, is dat je een hotel met een roomservice neemt. Je kunt dus ‘s ochtends lekker in je bed blijven. Em met slechts één druk op de bel staat alles voor je klaar. Maar vergeet van te voren niet te checken of jouw hotel wel een goed beoordeelde maaltijdservice heeft. Het laatste wat je wilt is ziek worden op je honeymoon! ;)

Bewaren

Bewaren

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }