De trouwbeurzen van Trouwbeleving

Zijn jullie druk bezig met het plannen van jullie huwelijksdag? Op zondag 9 en zaterdag 15 november hoeven jullie verder niks te plannen of te regelen! Trouwbeleving heeft alles voor jullie geregeld en jullie kunnen lekker ontspannen en je laten inspireren tijdens een van deze dagen.  Zie, hoor, proef en voel hoe jullie trouwdag er straks uit kan gaan zien, op sfeervolle en volledig aangeklede locaties, waar jullie hartelijk worden ontvangen.

Het team van Trouwbeleving wil aanstaande bruidsparen helpen met het plannen van een volmaakte bruiloft. Dat kan bijvoorbeeld door jullie te laten assisteren bij het plannen van jullie bruiloft door de speciaal daarvoor opgeleide weddingplanner Liset Kobus. Maar daarnaast organiseert Trouwbeleving ook trouwbeurzen waar jullie aan den lijve de kwaliteit van de producten en diensten kunnen ervaren.

Trouwbeurzen van trouwbeleving, lees alles op internethuwelijk.nl

Een paar hoogtepunten om jullie vast voor te bereiden op wat er straks komen gaat zijn twee real-life huwelijksceremonies, waar jullie als gasten aanwezig kunnen zijn. Of wat dachten jullie hiervan, er zijn MEGA –grote bruidstaarten waar jullie van mogen proeven! Een fijnere manier van inspiratie opdoen is er toch niet?

Maak verder vrijblijvend kennis met vele bedrijven uit de trouwbranche. Of jullie nu op zoek zijn naar de perfecte trouwjurk of naar een fotograaf die helemaal bij jullie past, op de trouwbeurzen van Trouwbeleving vinden jullie het zeker. Deze romantische locaties zijn tevens trouw- en feestlocaties en kunnen het unieke decor voor jullie bruiloft vormen. De toegang is gratis.

Trouwbeurzen in november:

9 november 2014, 12:00-17:00

Kasteel de Hoogenweerth,
Hoge Weerd 2
6229 AM Maastricht

Real-life ceremonie: 13.30 en 16.00

15 november 2014, 11:00-16:00
Hotel de Klepperman
Oosterdorpsstraat 11
3871 AA Hoevelaken

Real-life ceremonie: 12.30 en 15.00

Of ga naar: www.trouwbeleving.nl

Handtekening-blog-evi

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

TAGS:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }