Weddingplanner en Professioneel Ceremoniemeester

Weddingplanner en Professioneel Ceremoniemeester

Ik heb het mooiste vak in de wereld: ik mag mensen begeleiden naar en op één van de mooiste dagen van hun leven, hun huwelijksdag. Dit vak is mijn droom, want ik vind organiseren en regelen geweldig en als onvervalst romanticus is het iedere keer weer prachtig om zo’n intiem moment bij te mogen wonen. Ik schrijf hier dan ook graag over zoals bijvoorbeeld in mijn blog Wedding 9-7-2016.

Drempel

Voor veel mensen is er een drempel bij het inhuren van een externe partij. Behalve de kosten is het ook het gevoel dat ze familie en vrienden kwetsen door hen niet te betrekken. Hierop is mijn antwoord: juist door taken uit te besteden kan iederéén de dag heel intensief beleven!

Vertrouwen is hierbij heel belangrijk. Daarom ik veel tijd het leren kennen van het bruidspaar en het in kaart brengen van hun wensen. Dit doe ik het liefst bij hen thuis: daar kunnen zij zichzelf zijn, en krijg ik ook een gevoel voor hun stijl.

weddingplanner bruiloft

Weddingplanner

Als Weddingplanner begeleid ik het bruidspaar stap voor stap naar de dag toe. Door middel van een aantal gestructureerde besprekingen help ik met het samenstellen van een wensenlijst, het budget, de perfecte locatie, eventueel een thema, het draaiboek. Het bruidspaar vertelt mij hun wensen, en ik zorg voor de praktische invulling. Dit betekent minder stress voor het bruidspaar. Uiteraard ben ik op de dag zelf dan ook aanwezig als ceremoniemeester!weddingplanner events ceremonie

Professioneel Ceremoniemeester

Als Professioneel Ceremoniemeester  regel ik alles op de dag zelf. Ik zorg dat iedereen op het juiste moment op de juiste plaats is. Ook zorg ik ervoor dat de locaties optimaal voorbereid zijn op de komst van de gasten en het bruidspaar. Mijn jarenlange horeca-ervaring komt hierbij goed van pas omdat ik het meteen zie als er iets niet helemaal goed gaat of anders moet dan in het draaiboek staat!

Ik hoop dat ik met dit blog de drempel voor het inhuren van een weddingplanner of professioneel ceremoniemeester wat heb verlaagd!

Weddings&Events by Denise Brouwer staat voor passie, professioneel en oog voor detail! Wil je meer lezen van mij? Ga dan naar mijn website!

Logo wedding planner events

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }