Keuzes maken voor je bruiloft

Als een donderslag bij heldere hemel ging hij ineens voor je op de knieën. Het was je al opgevallen dat hij wat zenuwachtig deed, maar achterdochtig was je nog niet. Dé vraag, waar je misschien al lang op zat te wachten of misschien nog wel helemaal niet aan had zien komen, werd je ineens gesteld. ‘Wil je met me trouwen?’ Je sloeg een hand voor je mond van verbazing en stamelde ‘Ja, natuurlijk wil ik dat!’ en plots was je dan verloofd. En hoe dan verder?

De voorbereidingstijd voor je bruiloft wordt door iedereen anders beleefd. Waar de één nergens anders meer over kan praten gaat de ander er heel zakelijk mee om. De één maakt van elk bezoekje aan een eventuele trouwlocatie een ware happening, terwijl de ander de telefoon pakt en het restaurant gewoon om een offerte vraagt. Hoe je het ook beleeft, de periode voor je bruiloft zal je je altijd blijven herinneren als de periode waarin je toeleeft naar wat de mooiste dag van jullie leven moet worden.

Bruiloft voorbereiden? Keuzes maken!

trouwkaarten bruiloft

 Als je van plan bent om te gaan trouwen doe je eigenlijk niets anders dan keuzes maken. Wie nodig je allemaal uit op je bruiloft? Ga je trouwen in de kerk of niet? Wat voor jurk trek je aan? Wat voor taart moet er komen? En wanneer gaan we eigenlijk trouwen? Misschien wordt je van al die keuzes wel een beetje zenuwachtig. Bedenk je goed dat dat niet hoeft. Trouwen is ten slotte een ontzettend leuke bezigheid!

bruiloft huisstijl

Trouwkaarten kiezen

In je zoektocht naar trouwkaarten kun je door de bomen soms het bos niet meer zien. Er is zoveel keus! Bij Koningkaart.nl wordt het je echter een stuk makkelijker gemaakt doordat de trouwkaarten verdeeld zijn in verschillende collecties: hip & trendy, stoer, klassiek en retro & vintage. Ook is het mogelijk om zelf je eigen kaart te ontwerpen via de website. Hierbij kun je kiezen uit verschillende formaten en vijf papiersoorten: gebroken wit, mat wit, hoogglans, structuur en metallic. Voordat je je uiteindelijke trouwkaart verstuurt kun je ook een save-the-date-kaart versturen. Zo weten je gasten ruim van tevoren dat ze jullie trouwdatum vrij moeten houden! Wil je ook menukaarten, inlegkaarten, kaarten voor de tafelschikking en bedankkaarten? Bij Koningkaart.nl kun je al deze kaarten laten drukken in precies dezelfde stijl als je trouwkaarten. Zo hoef je maar één keer een mooi ontwerp te kiezen.

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }