Volledig uitpakken of persoonlijke bruiloft?

Wanneer jullie jullie bruiloft gaan plannen is een van de eerste keuzes die je maakt eigenlijk of je volledig wilt uitpakken met een (meerdaagse) bruiloft met al jullie vrienden en kennissen of dat jullie liever deze bijzondere gelegenheid delen met jullie dierbaren naasten, een select groepje van familie en goede vrienden. Waar je ook voor kiest, kies de bruiloft waar jullie je goed bij voelen, er is geen foute keuze. Opvallend is wel dat volgens verschillende experts steeds meer bruidsparen kiezen voor een kleine en persoonlijke bruiloft. Waar komt dit vandaan?

persoonlijke-bruiloft-business-bridestory.com

Foto van Business.Bridestory.com

Persoonlijke elementen op een persoonlijke bruiloft

Vorige week publiceerde Nu.nl een artikel met als boodschap dat bruiloften steeds kleiner en persoonlijker worden. Bruidsparen zouden er steeds vaker voor kiezen voor een bruiloft die draait om de ‘belevenis’. Nu.nl interviewde verschillende experts op het gebied van huwelijksfeesten om te vragen wat dit nu precies inhoudt. Zo vertelde weddingplanner Vivian ter Huurne in gesprek met Nu.nl dat bruidsparen steeds vaker zelf dinge maken en een persoonlijke draai geven aan elementen op hun bruiloft in samenwerking met een expert. Dit is ook iets wat wij bij LocoMix toejuichen. Alle trouwkaarten en bedankjes kunnen natuurlijk volledig gepersonaliseerd worden, maar bij LocoMix kan je ook een stap verder gaan. Door het aanvragen van de opmaakbestanden van jullie favoriete trouwkaart en/of bedankje kun je zelf aan de slag met het ontwerp. Een persoonlijkere uitnodiging of bedankje bestaat niet! Oh en maak je bij LocoMix geen zorgen over minimale aantallen! De bedankjes zijn bijvoorbeeld al vanaf 20 stuks te bestellen.

persoonlijke-bruiloft-willowslodge.com

Foto van Willowslodge.com

Naast het toevoegen van persoonlijke elementen geeft Judith Lenth van Engaged.nl aan in het artikel van Nu.nl dat mensen ook graag meer tijd hebben voor hun gasten en dat ze het daarom ook minder groots aanpakken. “Ze nodigen dan ongeveer tussen de dertig en vijftig mensen uit, en die mogen dan ook de hele dag blijven. Zo spreek je tenminste iedereen op je bruiloft even”, aldus Judith Lent in het artikel op Nu.nl. Opvallend is wel dat in hetzelfde artikel door Robert-Jan Haagen, eigenaar van bruidswinkel De Bruidshoek, wordt aangegeven dat de bruid juist steeds meer meeneemt bij het uitkiezen van een jurk. Het meenemen van een groter aantal mensen bij het uitzoeken van de jurk zou in dit geval juist iets toevoegen aan de beleving van dat moment.

De bruidsparen gaan tegenwoordig dus voor een kleine persoonlijke bruiloft waar echt samen met de genodigden genoten kan worden van de bijzondere gelegenheid. Wat zijn jullie voorkeuren wanneer jullie gaan trouwen? Houden jullie het klein en intiem of geldt het motto ‘hoe meer zielen hoe meer vreugd’?

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }