Het weddingplanner terugverdienmodel

Het weddingplanner terugverdienmodel

Als je gaat trouwen, kom je al heel snel in de regelmodus terecht. Van taart tot locatie en jurk: je hebt het er maar druk mee. Desalniettemin kies je er toch voor om alles zelf te doen. Het is tenslotte ook echt heel erg leuk – begrijpen we ;). Het kan juist fijn zijn om iemand mee te laten kijken, zoals een weddingplanner. Waarom? Lees het in dit blog.

Een extra baan

“Een bruiloft is al duur, een weddingplanner maakt het alleen maar duurder”. Dit argument horen we meer dan eens voorbijkomen wanneer we in gesprek zijn met verloofden. Helemaal begrijpelijk! Maar als je nagaat wat je allemaal moet regelen, snap je misschien wel dat wij er ons beroep van hebben gemaakt. De organisatie van je bruiloft is namelijk echt een tweede baan. En jouw tijd is veel te kostbaar om je bezig te houden het zoeken tussen 500 cateraars. Wat jij wilt is de keuze uit de vijf die het beste passen bij jouw wensen en budget. Toch?

Weddingplanner Terugverdienmodel Uitliefde Weddings

Voorpret

Oké, je weet dat een bruiloft organiseren stressvol kan zijn. Maar je wilt natuurlijk niet je keuzes uit handen geven. Het moet tenslotte wel jóuw dag worden. En daar zijn we het helemaal mee eens. Niks belangrijker dan een unieke en persoonlijke aanpak. Daarom willen we je zoveel mogelijk laten genieten. Van het taartproeven en het passen van je jurk. Niet van het mailverkeer dat erbij komt kijken. Dat doen we dus graag voor je. Omdat we op zoek gaan naar de beste leveranciers, besparen we je niet alleen tijd, maar ook nog eens geld. En zo verdienen we eigenlijk onszelf terug. Zodat jij je ook niet druk hoeft te maken om je budget: we regelen het voor je.

Liefde voor eenvoud

Het ja-woord geef je omdat je van iemand houdt. Omdat je niets liever wilt dat je leven delen met deze ene persoon. Pure liefde; dat is eenvoud. We geloven daarom ook dat je een bruiloft niet moeilijker moet maken dan het is. Een heldere aanpak, met oog voor het vieren van jullie liefde en de details die het zo uniek maken. Dat is hoe UITLIEFDE werkt. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wat zijn jouw ervaringen met de organisatie van je bruiloft? Heb je nog behoefte aan een (of twee) extra paar handen van een weddingplanner? Laat het weten in een reactie of neem contact met ons op.

Kosten weddingplanner terugverdienmodel
Save
Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }