Inspiratie opdoen op Love & Marriage Beurs

Ben je ten huwelijk gevraagd of wil je jezelf gewoon even onderdompelen in de wereld van huwelijken en bruiloften? Dan is de Love & Marriage Beurs misschien wel wat voor jou! In Utrecht, Rotterdam, Den Bosch en Amsterdam kan je dit jaar nog genoeg inspiratie op doen voor jouw bruiloft. Ook in 2016 kan je de Love & Marriage Beurs bezoeken. Dan vindt deze plaats in Eindhoven, Rotterdam, Groningen en Utrecht. Of jouw bruiloft nou binnenkort of in de verre toekomst is, een bezoekje aan deze beurs is zeker de moeite waard.

Inspiratie-trouwbeurs

Tijdens de beurs vind je bedrijven die werkzaam zijn in de trouwbranche. Alle elementen van een bruiloft zijn vertegenwoordigd; denk aan trouwkaarten en trouwjurken maar ook trouwauto’s en trouwlocaties. Echt alles is een paar dagen per jaar onder één dak te vinden! Hierdoor heb je echt de mogelijkheid om verschillende bedrijven met elkaar te vergelijken en een goede keuze te maken. Het leuke aan deze beurs is dat er niet alleen stands staan. Nee, tijdens de beurs wordt een grote catwalk show georganiseerd. Ervaar zelf hoe het is om front-row te zitten bij een XXL fashionshow met alleen maar trouwmode! Is dit niet beter dan tijdschriften doorbladeren en uren Say Yes to The Dress kijken?!

Trouwbeurs-inspiratie-Love&Marriage

Het grootste trouwevent van het jaar is niet alleen leuk om te bezoeken voor inspiratie, het is ook gewoon een leuk dagje uit! Met vriendinnen of je moeder ontdek jij de leukste leveranciers en doe je genoeg inspiratie op voor één van de mooiste dagen uit jouw leven. Wil je de beurs bezoeken? Dan kan je online kaartjes bestellen of kaarten kopen aan de kassa van de beurs. Wie weet zie ik je daar!

Beurs-trouwen-inspiratie-Love&Marriage

Beursdata 2015

3-4 oktober                        | Jaarbeurs Utrecht

24-25 oktober                  | Ahoy Rotterdam

31& 1 november             | Brabanthallen Den Bosch

7 & 8 november               | Rai Amsterdam

 

Beursdata 2016

16-17 januari                     | Beursgebouw Eindhoven

23-24 januari                     | Ahoy Rotterdam

30-31 januari                     | Martiniplaza Groningen

5-6 maart                            | Jaarbeurs Utrecht

Ticketprijs: €17,50 aan de kassa. €14,00 online bestellen.

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }