Op en top voorbereid als ceremoniemeester

Als ceremoniemeester komt er heel veel op je af. Niet alleen tijdens de voorbereidingen, maar voor op de dag zelf! Je echte organisatietalent en crisismanagement worden tijdens de mooie dag zelf pas echt zichtbaar. Nu is het de kunst om alles soepel te laten verlopen zodat het bruidspaar alleen maar kan genieten zonder zorgen. Om ervoor te zorgen dat je ook je mannetje staat tijdens de bruiloft zijn er een aantal spullen die je sowieso moet meenemen in je tas. Als je dit al bij je hebt ben je bijna elke onvoorzienbare gebeurtenis compleet de baas!

locatie-details-bruiloft

Platte schoenen en extra panty’s

Staat de bruid de hele dag al op palen, dan zal ze het zeker fijn vinden als ze soms even haar voeten rust kan geven door makkelijke platte schoenen aan te trekken. Platte schoenen kunnen al helemaal een uitkomst zijn als de bruid flink los wil gaan op haar feest. Beter even wat minder chique dan de hele avond moeten zitten door pijn aan de voeten! Heeft de bruid (of jij zelf) een panty aan? Zorg er dan voor dat je altijd een reserve panty bij je hebt!

platte-schoenen-allstars-bruiloft

Naaisetje

Zal je net zien: er springt een knoop van de blouse van de bruidegom of er zit een steentje los op de jurk van de bruid, allemaal dingen die heel snel kunnen gebeuren. Maar geen nood, als je een klein naaisetje meeneemt heb je in een hand omdraai alles weer gemaakt.

Alles voor het uiterlijk

Waarschijnlijk wordt er de hele dag door foto’s gemaakt en die foto’s zullen jarenlang met trots getoond worden. Het is dus cruciaal dat de bruid en bruidegom er de hele dag prachtig uit zien. Zorg daarom dat je altijd een spiegeltje bij hebt, wat make-up voor de bruid (poedertje, lippenstift, rouge), tandenstokers en zakdoekjes (om de traantjes mee te deppen).

make-upbag

Zoals je ziet, het zijn aardig wat spullen die je mee moet nemen. Schaf daarom een stevige en leuke tas waar alles makkelijk inpast. Nog op zoek naar een tas, hier kun je waanzinnig leuke tassen kopen.

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }