Professioneel ceremoniemeester inhuren? Dóén!

Professioneel ceremoniemeester inhuren? Dóén!

Wel eens overwogen om een professioneel ceremoniemeester in te huren voor op jullie grote dag? Dit zijn de grote voordelen ervan;

Het zal je een zorgeloos gevoel geven om de loop van de dag over te laten aan een professional, en wat is er nou belangrijker dan geheel zorgeloos te kunnen genieten op je eigen bruiloft?

Astrid van Weds planning en styling noemt zichzelf ook wel een persoonlijke butler voor 1 dag. Je hoeft dan ook nergens zelf aan te denken. Behalve natuurlijk aan je man of vrouw en al het leuks wat deze bijzondere dag jullie brengt!

Misschien heb je niemand om je heen om deze verantwoordelijke taak te geven, of wil je juist dat diegene ook maximaal van jullie feestje kan genieten.

Ook voor onvoorziene problemen zal een professional niet wijken. Valt de muziek stil? Dan spelen we toch even het hilarische schoenenspel wat voor het bruidspaar erg leuk is, maar ook de gasten worden hierbij actief betrokken zodat het geen ongemakkelijk moment wordt.

Weds planning en styling

Fotocredits: Arjan Barendregt

Waar houdt een ceremoniemeester zich dan precies mee bezig? Dat is meer dan je denkt, er gaat veel werk in zitten wat erg belangrijk is voor de bruiloft. De ceremoniemeester maakt het draaiboek voor de bruiloft, ontvangt de gasten, zorgt voor het gastenboek en de corsages. En wat denk je van de huwelijkscadeaus? De ceremoniemeester haalt deze op en zorgt ervoor dat alle gasten een bedankje mee krijgen aan het einde van de dag. Zelfs het begeleiden van het bruidspaar bij de fotoreportage is een taak van de ceremoniemeester. Kortom een meer veelzijdige professional kan je niet wensen op je bruiloft.

Sommigen vinden het onnodig om een ceremoniemeester in te huren terwijl ze misschien wel iemand om zich heen hebben die het ook heel goed kan. Dit scheelt natuurlijk wel in de kosten. Maar het inhuren van een ceremoniemeester zal zeker wat toevoegen aan jullie dag. Elk moment wordt alles nauwlettend in de gaten gehouden. Bij een bruiloftsgast is dit niet het geval omdat zij zelf ook meegaan in het programma en daar natuurlijk ook van willen genieten. Kortom zeker de moeite waard!

Kijk op www.wedsplanningenstyling.nl wat de taken van een professioneel ceremoniemeester precies inhoudt en wat Astrid voor jullie kan betekenen. Voor meer info —> info@wedsplanningenstyling.nl

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }