Tips bij de voorbereidingen van jullie bruiloft

Tips bij de voorbereidingen van jullie bruiloft

De huwelijksdag, één van de meest bijzondere dagen van je leven. Maar heb je er wel eens over nagedacht wat voor bijzonder avontuur het is om samen alles voor te bereiden voor deze speciale dag. Belangrijk om ervan te genieten dus! Hoogstwaarschijnlijk heb je een hoop vragen en misschien wel aardig wat stress als je aan al die voorbereidingen denkt, geen zorgen! In deze blog geven we je een aantal tips die je kunnen helpen bij al deze voorbereidingen.

Trouwteam app planning huwelijk

Tip 1: maak een planning van to do’s

Ga eens samen brainstormen, – dit kan ook met je vriendinnen als je ‘husband to be’ er niet zo van is (of andersom) – en schrijf alle to do’s op die bij jullie binnen schieten. Om het voor jezelf nog overzichtelijker te maken kun je vervolgens een planning maken waarin je alle to do’s verdeeld. Op deze manier weet je precies welke voorbereidingen je wanneer moet doen.

Tip 2: begroot jullie plannen 

Voordat jullie beginnen aan alle mooie plannen is het verstandig om een budget vast te stellen. Aan de hand van jullie budget kunnen jullie dan een begroting maken. Gebruik internet om te kijken wat gemiddelde bedragen zijn per onderdeel, dus de huur van je locatie, bruidsjurk, fotograaf etc. Hierdoor heb je iets om aan vast te houden én voorkom je dat de kosten veel hoger uitvallen dan verwacht.

Tip 3: stel een programma samen voor de grote dag

Zoals al eerder beschreven, jullie trouwdag is een van de meest bijzondere dagen uit jullie leven. Jullie zijn het middelpunt van de dag en iedereen wil jullie aandacht, veel drukte dus. Om voor jullie zelf wat rust te creëren kunnen jullie een programma samen stellen voor de huwelijksdag. Zo heb je alles strak op een rijtje en weten jullie op elk moment van de dag waar je aan toe bent.

Tip 4: download de Trouwteam app!

Dit is een app waar jullie de bruiloft volledig in kunnen plannen. Alle tips die hierboven genoemd zijn kun je in deze app verwerken. Daarnaast staat de Trouwteam app vol met leuke tips & tricks die jullie kunnen gebruiken bij de voorbereidingen van jullie bruiloft. Het handige aan deze app is dat jullie alle informatie over jullie bruiloft op één plek kunnen verzamelen en bijhouden. Downloaden dus!

App Trouwteam available in App Store

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }