Trouwbeurs Jullie Feestje: alles over de 2e editie!

Iets meer dan een jaar geleden verscheen er op Internet Huwelijk een blog over Nederlands nieuwste trouwbeurs. In het interview vroegen we de initiatiefneemsters van de beurs, Eline en Gerina, alles over het nieuwe trouwevenment. En we hebben goed nieuws, want trouwbeurs Jullie Feestje komt dit jaar terug voor een tweede editie!

trouwbeurs jullie feestje tafelen

Trouwbeurs Jullie Feestje

Of jullie juist net zijn begonnen met het plannen  van de hele bruiloft of juist alleen nog op zoek zijn naar de finishing touch qua decoratie, fotografie of bruidstaart, op Jullie Feestje komt alles aan bod. Op de website van de beurs kunnen jullie al een kleine greep uit de standhouders terugvinden, waaronder bijvoorbeeld eerdere gastblogster van Internet Huwelijk Gebakkerij! Maar een snelle blik op de lijst standhouders vertelt ons dat er onder andere ook juweliers, trouwlocaties en weddingplanners aanwezig zullen zijn!

Daarnaast kunnen jullie op de beurs niet alleen rondlopen en vragen stellen, maar zijn er ook verschillende activiteiten! Zo worden er meerdere interessante workshops gegeven, kunnen bezoekers ieder uur proberen een bruidsboeket te vangen en kunnen jullie een hapje eten en bijkomen van alle indrukken op het foodplein. Jullie gaan natuurlijk niet met lege handen naar huis, want in de Goody Bag vinden jullie alle informatie over de aanwezige standhouders terug zodat jullie thuis alles nog is rustig door kunnen nemen!

 

Trouwbeurs jullie feestje bruidspaar

Zelf inspiratie opdoen?

Zijn jullie druk bezig met het plannen van jullie bruiloft of wil je je met vriendinnen gewoon een dagje onder dompelen in al het mooie dat de trouwbranche te bieden heeft? Dit jaar vindt Jullie Feestje plaats op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober 2016. Voor meer informatie over de openingstijden, de locatie en om kaarten te bestellen kan je terecht op de website van Jullie Feestje!

De eerste editie van Jullie Feestje

Benieuwd hoe het er tijdens de eerste editie van Jullie Feestje aan toe ging? Kijk dan onderstaande aftermovie  voor een sfeerimpressie van de beurs!

Bron: Inge Kooijman Fotografie | Jullie Feestje

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }