Waarom een weddingplanner?

Waarom een weddingplanner?

Dit hoor ik heel erg vaak op een bruidsbeurs of wanneer ik vertel wat ik doe. Waarom zou ik een weddingplanner inschakelen? Dat kan ik toch wel allemaal zelf. Natuurlijk kun je dit allemaal zelf, maar de meeste bruidsparen realiseren niet wat er allemaal geregeld moet worden en hoeveel tijd dit ze kost. Het regelen van een bruiloft kost al gauw zo’n 200 uur en niet iedereen heeft hier tijd voor en zin in. Daarnaast bewaakt een weddingplanner jullie budget zodat je zeker weet dat je niet teveel geld uitgeeft. En een zeker zo belangrijk ander punt is dat een weddingplanner op de hoogte is van de laatste trends en de leveranciers uitzoekt die bij jullie passen wat jullie bruiloft uniek maakt.

Wat kan Onbezorgde Trouwdag voor jullie betekenen?

Bij Onbezorgde Trouwdag kun je terecht voor een adviesgesprek tot volledige organisatie van jullie bruiloft. Wat jullie maar willen.

Professioneel ceremoniemeester

Ook is het mogelijk om Onbezorgde Trouwdag in te schakelen als ceremoniemeester. Zelf wil je je geen zorgen maken of de fotograaf wel op tijd is of dat de bruidstaart wel wordt bezorgd. Onbezorgd genieten, dat is wat je graag wilt. Maar aan wie laat je deze belangrijke en drukke taak over? Heb je geen geschikte kandidaat in de familie of vriendenkring of je wilt dat iedereen net zo kan genieten als jullie zelf. Bij Onbezorgde Trouwdag ben je aan het juiste adres voor een professioneel ceremoniemeester, dan weet je zeker dat alles op rolletjes zal lopen.

Werkwijze

Ik kom altijd graag eerst (vrijblijvend) kennismaking voordat we gaan samenwerking. Dit kost jullie niets. Tijdens dit gesprek hoor ik wat jullie wensen en verwachtingen zijn. Wat regelen jullie zelf en wat willen jullie overlaten aan Onbezorgde Trouwdag. En heel erg belangrijk, is er een klik tussen ons. Na dit gesprek ontvangen jullie een voorstel en gaan we bij een ja samen aan de slag om aan jullie mooiste dag te werken.

www.onbezorgdetrouwdag.nl | nicole@onbezorgdetrouwdag | 06 21533633

Save
Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }