Zeg ook ja!

Zeg ook ja!

Yes! Ja! Oui! Si! Ja hoor! We zien het duidelijk aan je, jij gaat trouwen!! En dat vinden wij super leuk! Wij houden van bruiloften! Nee, dat is echt niet overdreven, wij ademen bruiloften. Je kan ons niet blijer maken. Waarom wij zo blij worden van bruiloften en alles wat daaromheen hangt? Goede vraag! En eigenlijk hebben we daar niet een kant-en-klaar antwoord op. We houden van het gevoel dat het oproept, de emotie dat bij een bruiloft hoort. Ja, ook wij voelen de tranen als we een prachtige ceremonie zien, waar veel lieve, mooie en hilarische momenten gedeeld worden.

Met de Trouwchicks een bruiloft ‘doen’, dat is het allerleukste! We hebben allemaal onze specialisatie en vormen daardoor een goed team.

Trouwchicks Liset Marita en Nikki

Nikki

Chick Nikki maak je niet alleen gelukkig als ze een bruiloft kan plannen maar met styling erbij gaat ze helemaal los! Elke bruiloft weer zorgt ze voor de wauw factor en is het een totaalplaatje wat helemaal klopt. Door een persoonlijke aanpak, bruidsparen te leren kennen en gelijk te weten wat zij willen neem ik graag alle zorg uit handen. Zorgen en ontzorgen, dat is wat ik het liefste doe!

Trouwchick weddingplanner Nikki

Liset

Chick Liset is verliefd op alles wat met het organiseren van een bruiloft te maken heeft. Of er nu een bruiloft binnen 3 maanden geregeld moet worden of een meerdaagse bruiloft met gasten uit het buitenland! Niets is te gek. Door het organiseren van trouwbeurzen door heel Nederland ben ik bekend met super veel toffe bedrijven en kan zo goed kijken welke helemaal bij jullie stijl passen! “ Graag neem ik alles uit handen zodat jullie nog maar 1 ding hoeven te doen: genieten.”

Trouwchick weddingplanner Liset

Marita

Chick Marita wordt enorm blij van een mooi gestylde bruiloft:
“Wat ben ik blij dat styling een steeds belangrijkere plek inneemt op een bruiloft!” Niet raar eigenlijk, tegenwoordig zijn we in onze interieurs ook veel bezig met hoe we dat aankleden, hoe dat bij onze persoonlijkheid past. Fantastisch dat we dat nu ook graag op de bruiloft willen laten zien. En dat hoeft heus niet ingewikkeld te zijn! Een kleurenthema en de juiste styling objecten doorvoeren op elk moment van de dag, van de eerste look totdat de laatste gast de dansvloer verlaat, dat is het tofste dat er is!

Trouwchick weddingplanner Marita

Trouwbeleving event bezoeken

Bekijk en like ook onze Facebookpagina

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 250px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(https://internethuwelijk.nl/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }